Complete experienceMaatschappelijk verantwoordBranding op maatUniek

❤️ “We create memories” ❤️

De unieke ervaring in de snowglobe direct vastleggen? Onze professionele fotograven met fotoservice maken van deze unieke ervaring direct een blijvende herinnering. Met de juiste passie, materialen en humor staan uw bezoekers voor eeuwig vastgelegd op de foto.

Foto direct afdrukken in slechts 2 minuten

Naast het vastleggen van deze bijzondere beleving gaan wij nog een stapje verder. In slechts 2 minuten heeft de bezoeker de gemaakte foto zelf in handen. Op deze foto kunnen we uw water- beeldmerk verwerken in een lay-out. Op deze manier bent u gekoppeld aan de unieke beleving die onze snowglobes teweeg brengen!

Foto’s direct online met uw water- beeldmerk

Naast het direct afdrukken van de gemaakte foto kunnen wij deze ook direct voor u verspreiden op bijvoorbeeld social media.  Aangezien de snowglobe een uniek product is wat in Nederland en België nog niet bekend is, is het een ware foto hype. Ik hoef u waarschijnlijk niet uit te leggen wat er gebeurd wanneer een foto terecht komt op social media. Precies, deze zal als een lopend vuurtje verspreid worden.

Vele mogelijkheden maken uw evenement nog sfeervoller met een blijvende herinnering. Neem dan ook vrijblijvend contact met ons op om het uiterste uit de snowglobe te halen.

foto in snowglobe

Partners

Partners waarvoor wij regelmatig werkzaam zijn.

Bent u de volgende?

Terugbel formulier

Close

Vul onderstaand formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terug bellen.

    Snel contact

    Close

    Contact met ons opnemen? Natuurlijk kan dat, vul onderstaand formulier in.