U wilt het feest vastleggen met leuke foto’s? Een photobooth biedt daarvoor speciale mogelijkheden. Met onze mobiele photobooth zet u al uw gasten op een unieke wijze op de foto!

Lachen, flitsen en printen maar! De unieke foto is binnen 1 minuut in uw eigen handen.

 

Wat is een photobooth of fotohokje?

Een photobooth is al jaren bekend in de Verenigde Staten: in Nederland snel groeiend onder de naam fotohokje. Hét speciale entertainment waarbij veel gelachen wordt voor die ene speciale foto. Partyhome Verhuur & Entertainment ontwikkelt de speciale vorm van een photobooth. De photoglobe is de nieuwe sensatie voor iedere event, borrel of feest.

 

Photobooth huren in winter- en kerstthema

Onze unieke photobooths bevinden zich in een globe, dat is een transparante bol gevuld met lucht. Wanneer u in de globe stapt komt u direct in een andere wereld terecht. Zo zijn onze Winter- en Kerstthema’s momenteel de grote eycatchers op uiteenlopende feesten. Deze globe wordt veelal geboekt als opblaasbare sneeuwbol.

 

Photobooth of fotohokje geheel op maat

De unieke photobooth van Partyhome Verhuur & Entertainment is geheel te personaliseren. Zo kunnen we de base (buitenste rand) volledig voorzien van uw logo, afbeeldingen en/of teksten. Ook de achterwand is geheel te personaliseren. Zo kunt u een unieke fotobooth huren die ook echt bij úw event of feest past.

Onlangs hebben Coca Cola, Jack and Jones en diverse andere grote en kleine bedrijven ons uitgedaagd. Bekijk onze sfeerimpressie en zie de op maat gemaakte photobooths.

Ook een fotobooth huren? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen met de uiteenlopende mogelijkheden.

photobooth

Terugbel formulier

Close

Vul onderstaand formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terug bellen.

    Snel contact

    Close

    Contact met ons opnemen? Natuurlijk kan dat, vul onderstaand formulier in.