Wie afgelopen woensdag de Kerstspecial met Lego Masters gezien heeft, heeft vast de enorme snowglobe gezien. Wij hadden de eer om deze snowglobe te mogen verzorgen voor het RTL4 programma.

Lego Masters Kerstspecial met snowglobe

De snowglobe stond helemaal centraal deze speciale aflevering van LEGO Masters. De acht duo’s van BNN-ers kregen maar liefst 10 uur de tijd om hun eigen snowglobe te maken. Ieder duo kreeg hierbij een thema waaraan de snowglobe moest voldoen. Mocht je de aflevering nog niet gezien hebben? Kijken, wat het zijn echt waanzinnige snowglobes geworden!

Snowglobe van Lego

Na de 10 uur werden de snowglobes beoordeeld door de Brickmaster en extra jurylid Fred van Leer. Zij besliste welke snowglobe het beste en mooiste was. Naast de prachte troffe voor de winnaars werd er nog meer gewonnen. Het winnende duo haalde daarnaast nog een prachtig bedrag op voor het goede doel.

Nieuwschierig naar de aflevering met onze snowglobe?

Wil je de Kerstspecial van LEGO Masters terugkijken? Of Nieuwsgierig wie er gewonnen heeft? Bekijk dan de aflevering, via RTLXL en spot onze snowglobe!

Snowglobe Lego Masters

Jouw bezoekers ook verrassen? Een snowglobe huren kan op vele manieren. Contant ons vrijblijvend en laat je verbazen over de vele sfeervolle opties.

Terugbel formulier

Close

Vul onderstaand formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terug bellen.

    Snel contact

    Close

    Contact met ons opnemen? Natuurlijk kan dat, vul onderstaand formulier in.