Een van de bekendste tandpasta merken Colgate, wie heeft er nu niet zijn tanden mee gepoetst!?

Stralend wit, dat willen we allemaal! Maar dat witte is met kerst al even geleden. Toch hebben we met Colgate gezorgd voor een witte Kerst in 2022. In diverse grote winkelcentra stonden we met onze branding snowglobe.

Snowglobe Colgate voor witte tanden!

Wij hadden de eer om onze opblaasbare sneeuwbol volledig te branden in de huisstijl van Colgate. Het mooie rood van het logo is zowel aangebracht op de base (buitenste rand) als de achterwand in de snowglobe. Op deze manier was het direct zichtbaar voor wie deze grote snowglobe was.

Maar wie ons kent, weet dat we verder gaan. Daarom hebben we natuurlijk ook gezorgd voor passende decoratie rondom de snowglobe. Zo waren er rode cadeaus en stonden er kerstbomen met tubes tandpasta. Ook de fotograaf en begeleiding werden voorzien van een rode kersttrui zodat het hele plaatje compleet was.

Wij danken Opvallers voor deze prachtige witte uitdaging en fijne samenwerking! Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen met een opblaasbare sneeuwbal? Bel of mail ons om de vele mogelijkheden te bekijken.

snowglobe voor colgate

Terugbel formulier

Close

Vul onderstaand formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terug bellen.

    Snel contact

    Close

    Contact met ons opnemen? Natuurlijk kan dat, vul onderstaand formulier in.